Anrika Longines fyller 185 år och firade med den äran i Peking. Det jubilerades med pompa och ståt under galakvällen i det historiska Imperial Ancestral Temple i huvudstaden.

Huvudnumret var lanseringen av den nya Record-kollektionen, som annonserades i mars under Baselworld 2017. Det blir den första kronometercertifierade linjen i företagets historia. Klockorna har utrustats med ett nytt ETA-verk, som Longines kommer att ha exklusiv ensamrätt på i Swatch Group-familjen under två år framåt. Såväl ETA som Longines återfinns i Swatch Groups paraply.

Longines through Time

Utöver detta släpptes också boken ”Longines through Time”, skriven av Stéphanie Lachat. En historisk skildring av företagets långa historia, med start 1832.

Dessutom presenterades Longines senaste ambassadör, den kinesiska skådespelerskan Zhao Liying. Trots sina unga år har hon till exempel slagit sig in på en fjärdeplats på Forbes topp-100-lista över kinesiska kändisar.

Jag är mycket glad över att vara här i kväll med Longines när de nu släpper sin nya Record-kollektion. Som kvinna är jag stolt över att vara ambassadör för ett märke, som säljer lika många klockor för kvinnor, som för män. Jag är väldigt stolt att nu vara en del av Longines historia”, säger Zhao Liying.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.