Sihh_2018_CP_11_01_18_2-jpg
© SIHH 2018.

På måndag är det dags för den 28:e upplagan av Salon International de la Haute Horolgerie (SIHH), där klockindustrins crème de la crème samlas i Genève under fem dagar och visar upp det allra finaste och senaste de har att erbjuda. Det är lite som att kliva in i en sagolik tillställning och det är ett av branschens absolut mest prestigefyllda event. Och inte minst årets första.

I år har dessutom Hermés anslutit till den celebra skaran utställare. Och till Carré des Horlogers-kategorin för fristående märken har man adderat Armin Strom, DeWitt, Chronométrie Ferdinand Berthoud, Élégante by F.P.Journe och Romain Gauthier. Det gör att det totala antalet utställare nu är 35 stycken.

SIHH_2017_Official_Inauguration_2
© SIHH 2018.

I den nya hörsalen kommer man att dels presentera nya produkter, intervjua vice direktörer och specialister, samt hålla paneldiskussioner och rundabordssamtal.

Man räknar med 20 000 besökare och under den sista dagen, fredagen 19 januari öppnar portarna för allmänheten, i alla fall för de som löser biljett.

Vi rapporterar

Vi kommer naturligtvis att löpande och dagligen ge er höjdpunkterna under hela veckan, det får ni inte missa. Nu startar vi klockåret 2018!

Utställare:
A.Lange & Söhne, Audemars Piguet, Baume & Mercier, Cartier, Girard-Perregaux, Greubel Forsey, Hermès, IWC, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Panerai, Parmigiani Fleurier, Piaget, Richard Mille, Roger Dubuis, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin, Van Cleef & Arpels.

Carré des Horlogers:
Armin Strom, Christophe Claret, Chronométrie Ferdinand Berthoud, DeWitt, Élégante by F.P.Journe, Grönefeld, H. Moser & Cie, Hautlence, HYT, Kari Voutilainen, Laurent Ferrier, MB&F, Ressence, Romain Gauthier, RJ-Romain Jerome, Speake-Marin, Urwerk.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.