Vad kommer du att hitta hos oss? Du kommer att hitta nyheter, intervjuer, recensioner, guider, reportage, analyser, tips och kommentarer – ja, allt mellan himmel och jord som rör klockor. Vi vill sätta klockan i fokus och dela vår passion med dig. Och vi hoppas att du vill dela din passion med oss.

Den kommande veckan har vi en rad intressanta hållplatser att se fram emot. Vi kommer att publicera våra första recensioner. Vi kommer att publicera vår första intervju och det är inte vilken intervju som helst. Vi kommer också att rapportera dagligen om SIHH 2018, som pågår måndag-fredag (15-19 januari) i Geneve.

Följ oss

Om du vill vara helt säker på att inte missa något, så kan du följa oss via mail (se högerspalten) och på instagram (@klockrent_org).

Varmt välkommen, vi hoppas att du ska trivas tillsammans med oss!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.