WPHH+Grand+Malagny.jpeg

Om man ska sticka ut ur mängden på riktigt, så behöver man förstås en egen klockmässa. WPHH hålls 15-20 januari i Genève på Grand Malagny, som ägs av Franck Muller Group. Här visar man upp det allra senaste från ägargruppens olika varumärken, Franck Muller, Barthelay, Backes & Strauss, ECW, Martin Brown, Pierre Kunz, Rodolphe, Smalto Timepieces och Roberto Cavalli by Franck Muller. Man räknar med ungefär 1400 besökare.

Franck_Muller_Vanguard_V45_World_Timer
Franck Muller Vanguard World Timer GMT.

En av de stora nyheterna var att Vanguard-linjen nu får tillökning med World Timer GMT. Boetten är gjord i 18k roséguld och stål, mäter maffiga 53.7 mm x 44 mm x 14.5 mm. Den har safirglas och är vattentät till 30 meter.

På insidan sitter ett självuppdragande urverk som opererar med 28.800 vibrationer per timme, har 170 komponenter, 23 juveler och en gångreserv på 42 timmar.

Urtavlan är i borstad sunray-finnish och i mitten hittar vi en världskarta i relief som delar av de 24 tidszonerna. Klockan kommer på ett brunt läderarmband med stålspänne.

Franck_Muller_Vanguard_V38_Heart_Skeleton
Heart Skeleton.

Till samma linje har även Heart Skeleton adderats. En klocka som ska tilltala en mer feminin publik, enligt Franck Muller själva. Det gäller så väl designen som den nättare storlekarna (32 mm och 35 mm). Det mekaniska urverket består av 153 komponenter, har 23 juveler och är helt och hållet tillverkat in-house.

Crazy Hours firar 15 år

05.-Crazy-Hours-15th-Anniversary_7880-in-rose-gold-and-steel-case
Ett helt gäng nya Crazy Hours-modeller presenterades.

Utöver detta så firar Crazy Hours-kollektionen 15 år och det uppmärksammas med en rad nya modeller i olika storlekar och färger. Dessa kommer att säljas i 23 utvalda butiker, runtom i Asien.

franck-muller-crazyhours-cover
En mindre modell med boett i roséguld, prydd med diamanter.

De utmärkande Cintrée Curvex-boetterna är man fortsatt trogna. Och totalt 40 olika kombinationer av rostfritt stål, rostfritt stål med diamanter, roséguld, roséguld med diamanter och tre olika storlekar (39.60 mm x 55.40 mm, 36 mm x 50.40 mm och 32.10 mm x 45.10 mm) kommer att finnas tillgängliga.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.