Forumet Klocksnack.se är så nära en institution man kan komma i klock-Sverige. Över 18 500 registrerade medlemmar, ständigt aktivt och ständigt växande. Här samlas klockentusiaster i alla former. Klocksnack.se är ett måste om man är det minsta intresserad av klockor och bor i Skandinavien. Det är en fantastisk källa att ösa ur, oavsett på vilken nivå ditt intresse befinner sig.

Under fredagen meddelades att ett ägarbyte ägt rum. Användarna ”Denke”, ”Ministern” och ”Daviden” som drivit Klocksnack, lämnar över stafettpinnen efter fem års tid till två välkända forumprofiler,  ”hook” och ”leben”.

”KS förtjänar att drivas med stort engagemang och ständig utveckling. Och det är alltid roligast att sluta på topp!”

”Efter fem år av slit så har vi känt att vår energi och vårt fokus har börjat tryta och KS förtjänar att drivas med stort engagemang och ständig utveckling. Och det är alltid roligast att sluta på topp! Efter en tids diskussioner har vi därför hittat en lösning där KS tas om hand av människor som har varit engagerade på forumet sedan starten. Människor som är hyfsat välkända och som dessutom har kraften, energin och visionerna att ta Klocksnack till nästa nivå utan att göra avkall på KS-andan och forumets själ. Om några kan ge KS en välbehövlig och kreativ vitamininjektion så är det våra vänner @hook och @leben . Något vi tycker känns mycket skönt!”, skriver man.

Trion har ytterst välförtjänt tackats av med idel hyllningar. De har skapat Skandinaviens största och mest aktiva klockcommunity.

Vi önskar de nya ägarna lycka till!

Läsa hela inlägget här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.