Audemars Piguet Royal Oak Offshore Diver i fyra nya färger

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Om du vill sätta lite mer färg på din Royal Oak-tillvaro, så är Offshore Diver sannerligen klockan för dig. Nu har dykaruren dessutom förärats med fyra nya färger: lila, beige, turkos och kakigrön. Det behöver inte vara svårare än så. En färgklick är (nästan) aldrig fel!

Hela kvartetten släpps inom kort och priset kommer att landa på runt 175 000 kronor styck.


Specifikationer:
Diameter: 42 mm
Tjocklek 14.1 mm
Boettmaterial: Rostfritt stål
Glas: Safirglas
Bakboett: Transparent (safirglas)
Bezel: Roterande, intern.
Vattentäthet: 300 meter
Material, armband: Gummi, med spänne i stål.


Under huven:
Urverk: In-house, kaliber 3120 (automatiskt)
Frekvens: 21.600 vibrationer per timme
Juveler: 40
Diameter: 26.6 mm
Tjocklek: 4.26 mm
Gångreserv: 60 timmar
Komplikationer: Timmar, minuter, sekunder, datum.


Audemars Piguet Royal Oak Tourbillon Extra-Thin

 

AP sparar inte på färgerna i år. Även de tre nya tourbillon-modellerna kommer med färgstarka guilloché-tavlor –  där mönstret numer strålar ut från tourbillonen – i sunray-finnish. En variant i plommonnyans med boett och armband i stål, en andra variant i en matt blå tavla med boett och armband i roséguld och en tredje riktig glänsare med boett och armband i platina, strösslad med safirer.

Priserna: För modellen i rostfritt stål behöver du lägga ut 1,1 miljon kronor, för modellen i roséguld är det 1,3 miljoner kronor som gäller och slutligen ett rejält hopp till 2,1 miljoner kronor för varianten i platina. Jag har en vag känsla av att någon av dessa inte kommer att sitta på min handled inom den närmsta tiden… Men läckra är dem!


Specifikationer:
Diameter: 41 mm
Tjocklek: 8.85 mm
Boettmaterial: Rostfritt stål, roséguld eller platina med safirer
Glas: Safirglas
Bakboett: Transparent (safirglas)
Vattentäthet: 50 meter
Material, armband: Se boettmaterial.


Under huven:
Urverk: AP kaliber 2924 (manuell uppdragning)
Frekvens: 21.600 vibrationer per timme
Juveler: 25
Diameter: 31.5 mm
Tjocklek: 4.46 mm
Gångreserv: 70 timmar
Komplikationer: Timmar, minuter, tourbillon


Audemars Piguet Ladies’ Royal Oak Concept Flying Tourbillon

 

AP har de senaste åren släppt allt fler modeller med kvinnor som målgrupp. Nu adderar man man sin första Concept-modell till detta. I Concept-linjen har man fokuserat på innovativa nyheter och exklusiva material. Detta är inget undantag. Boetten är gjord i vitguld och har dekorerats med över 460 diamanter, där man kan välja mellan baguette- eller brilliantslipning. Urverket kan man enkelt beundra både fram- och bak, tack vare den skeletterade urtavlan och den transparenta bakboetten.

Priset, då? Sätt er ned och håll i er nu. Runt 3,4 miljoner kronor för varianten med baguetteslipade diamanter och 1,6 miljoner för den med briljantslipade.


Specifikationer:
Diameter: 38.5 mm
Boettmaterial: Vitt guld och diamanter
Glas: Safirglas
Bakboett: Transparent (safirglas)
Vattentäthet: 20 meter
Material, armband: Alligatorläder, med spänne i gummi.


Under huven:
Urverk: Den nya kalibern 2951
Frekvens: 21.600 vibrationer per timme
Juveler: 17
Diameter: 29.5 mm
Tjocklek: 7.07 mm
Gångreserv: 72 timmar
Komplikationer: Timmar, minuter, flygande tourbillon.


Övriga nyheter

Utöver ovannämnda modeller har man även visat upp ytterligare en Offshore Diver i rosa guld och grå keramik, en Royal Oak med evighetskalender i rosa guld, samt en mindre variant av sin Frosted Gold Royal Oak Double Balance Wheel Openworked, med (som ni hör på namnet) boett och armband i frostat guld – det är precis så läckert som det låter. Man har även presenterat två Royal Oak Offshore Grande Complication i vit, respektive svart keramik, en Royal Oak i tvåton med frostat guld, en Royal Oak-kronograf med boett och armband i platina och slutligen Royal Oak Jumbo Extra-Thin i titan och platina.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.