Att få ett erkännande av Philippe Dufour är en stor ära. Här han du se vilka fem klockor som fick just det under SIHH.

Den legendariska och fristående urmakaren Philippe Dufour, mest känd för Duality och Simplicity, var en av många celebriteter på plats i Genève under förra veckan för att titta närmare på malströmmen av nya klockor.

Inte nog med att han är en av de i särklass mest respekterade i branschen, han är även frispråkig. Han har till exempel kritiserat de stora varumärkena för dagens massproduktion och att de i dag drivs av experter inom ekonomi och marknadsföring, snarare än ingenjörer och tekniker.

Men han hade i alla fall inga problem att hitta fem favoriter under SIHH, när han fick frågan av Fondation HH.

Tags:
Categories: Nyheter SIHH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.