Tillbaka till verkligheten, så kan man bäst beskriva tiden efter SIHH. Trots att den prestigefyllda mässan i Genève slog igen portarna i fredags, så ljuder alltjämt efterklanger och det har synts på Klockrent.org. Men det har också varit en vecka som bjudit på stor bredd och även en liten hint om vad som komma skall.

Vi satsar svenskt

Tobias Dahlbergs utmärkta recension av Bravur BW003 var bara starten på vår satsning, där vi kommer att ta ett rejält grepp om den svenska klockmarknaden och de svenska varumärkena. Det kommer att innefatta recensioner, intervjuer, unika reportage och historiska återblickar. Det är något vi verkligen ser fram emot att få presentera för er.

Baselworld nästa

Under kommande veckor kommer vi också att presentera lite nya inslag och serier, samt göra djupdykningar i både varumärken och klockor med ett stort historiskt värde. Vi kommer även att börja blicka fram emot Baselworld, som nu är mindre än två månader bort.

Men först ska vi sammanfatta veckan som varit med höjdpunkterna från sajten. Håll till godo! Vi ses imorgon, måndag igen.

Recensioner:

Bravur+BW003S-B+desktop

Bravur BW003 – en modern svensk klassiker


Guider:

dykare.001
ladda ned (8)

Skärmavbild 2018-01-22 kl. 12.37.37

ALS3SIHH2018-JPG

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.