Mr Jones Watches fortsätter att hänföra med sin annorlunda och intressanta designval. Nu har man släppt Sekretas, med visare gjorda av riktiga blommor, som vilar på en urtavla av blad, förgylld med 22 karats bladguld.

Limiterad upplaga

99-V8-Sekretas-whole-edition

Klockan görs endast i 50 exemplar och i skrivande stund återstår bara några få. Den har designats och smyckats för hand av smyckesdesignern Dovile Bertulyte. Så varje exemplar är unikt.

Som alltid med Mr Jones Watches, så är boetten tillverkad i rostfritt stål och mäter 37 mm i diameter. På insidan sitter dock ett kvartsverk den här gången, men det kan vi faktiskt bortse ifrån, för här handlar allt om den fantastiska designen. Priset landar på ungefär 2900 kronor.

Dovile Bertulyte med historien bakom designen:

 


Läs mer:

Mr Jones Watches hemisda

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.