Så har ännu en vecka passerat. En fullspäckad, intensiv och hektisk vecka för oss, även om allt inte nödvändigtvis synts på sajten. I alla fall inte ännu (det kommer inom kort). Vi har jobbat med en hel del förberedelser bakom kulisserna, för att kunna erbjuda dig som läser ett så bra innehåll som möjligt. Vi har slipat på nytt material och fört samtal med kommande samarbetspartners.

Förbättrad sida

Den uppmärksamme har dock noterat lite nyheter på sajten. Vi har både gjort några små estetiska förbättringar och gjort det lättare att navigera, genom så kallade rullmenyer, där respektive flik har ett antal underkategorier. Vi har även lagt till menyfliken ”Varumärken”, så att du enklare ska hitta de texter som berör de varumärken som du är mest intresserad av. Det går också utmärkt att klicka på såväl taggar, som ämnen för att hitta det som är mest relevant och intressant för dig.

Vi kommer naturligtvis att jobba med sidan hela tiden, för att göra den så användarvänlig och överskådlig som det någonsin är möjligt. Du kommer säkerligen att upptäcka små uppdateringar här och där för jämnan.

Kontroversiell kollektion

Breitling hade däremot en tuff vecka. Släppet av Navitimer 8-kollektionen fick nog inte riktigt det mottagande man hade hoppats på. Den mötte hård kritik – med all rätt. Det hade knappt minsta spår av den Navitimer-estetiken, som vi lärt känna genom åren.

Veckans roligaste

Det roligaste av allt är förstås att vi fått förstärkning av oerhört kunniga och trevliga nya ansikten. Något som kommer bygga Klockrent.org starkare. De kommer allihop bidra med innehåll i olika former och färger, som kommer att lyfta sajten ordentligt. Det ser vi verkligen fram emot!

Dessutom har vi en ordentligt ökande trafik till sidan – tack för att ni läser! Nu tar vi en titt på de fem bästa och mest lästa artiklarna från veckan som varit. Vi ses på måndag igen.


RECENSION:

20171012_171906-e1511101712799

Nezumi träffar nära hjärtat med ”Baleine”


LÅNGLÄSNING:

26180846_1764593073836556_3038199950396620800_n

Historien om Rolex Explorer 1


GUIDER:

Breitling 8.001

En titt på hela Breitling Navitimer 8-kollektionen


NYHETER:

centenary20c

AVI-8 firar Royal Air Force med limiterad kollektion


Bell-and-Ross-Vintage-BR-V2-94-Steel-Heritage-3

Bell & Ross utökar vintagekollektionen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.