Klockrent.org växer. Vi är oerhört glada att meddela att vi går ihop med Svenska Klocksällskapet och i och med det får ett antal nya medarbetare, som ni kommer att få lära känna i olika roller och sammanhang längs vägen. Redan nu har ni fått börja bekanta er med såväl Daniel och hans utmärkta Nezumi Balaine-recension, som Petter och hans spännande fördjupning i Rolex Explorer 1.

Sedan tidigare har även Tobias gjort entré hos oss med den äran. Han har redan levererat några riktigt vassa recensioner och fler kommer det att bli inom kort.

När han inte bejakar sitt stora klockintresse, så har Tobias har till exempel YouTube-kanalen TechMeNowTV som i dag har över 7500 prenumeranter. Här hittar man tips, tester och recensioner på, ni gissade rätt, diverse stekheta teknikprylar.

Han har även en YouTube-kanal som går under namnet Tobias’ Review, där han bjuder på klockrecensioner, ”unboxings” och annat smått och gott.

Nästa steg i utvecklingen

Vi har nu ett kunnigt, engagerat och starkt team med olika kompetenser, som kommer att lyfta Klockrent.org ytterligare, vilket är en nödvändighet för att kunna ta nästa steg i utvecklingen, fortsätta växa, möta den ökande trafiken och våra samarbetspartners, samt hålla en så hög kvalitet som möjligt, varje dag. Det känns underbart att få nya, starka lagkamrater.

Nya inslag

Med detta kommer vi också att lansera ett antal nya inslag, som vi kommer att presentera undan för undan. Vi kommer att erbjuda allt från paneler, till olika typer av recensioner, åsikter och rörligt innehåll. Klockrent.org kommer verkligen att vara av klockentusiaster för klockentusiaster.

Det ska bli oerhört kul att verkligen på riktigt få dela vår passion med alla er som läser. Vi hoppas att ni vill dela er passion och fortsätta att utvecklas och växa tillsammans med oss.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.