Frederique Constant meddelade under måndagseftermiddagen att Niels Eggerding blir företagets nya vd. Han kliver in på posten med omedelbar verkan. Niels Eggerding har varit en del av varumärket sedan 2012 och har jobbat i klockbranschen i elva år. Sedan 2014 har han varit kommersiell direktör för Frederique Constant och Alpina Watches.

Med Niels befordran säkerställer vi utvecklingen och kontinuiteten i förvaltningen av Frederique Constant Group”, skriver företaget i ett pressmeddelande som skrivits under av företagets grundare, Aletta och Peter Stas.

Det holländska paret sjösatte Frederique Constant år 1988 och företaget har i dag sitt högkvarter i Plan-les-Ouates, Genève. Företaget sköter nästan alla steg i design- och tillverkningsprocessen av sina klockor själva och har dessutom 25 olika in-house-verk.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.