Bell & Ross ligger inte på latsidan inför Baselworld, tvärtom. Nu har man presenterat ännu en nyhet inför branschens stora vecka i Schweiz, Bell & Ross BR03-92 Nightlum. En omisskännlig B&R-pilotklocka, men också med en riktigt trevlig ny detalj.

BR_03-92_Nightlum.png

Det är omöjligt att missa den för varumärket välkända mattsvarta rektangulära boetten, tillsammans den runda bezelringen och urtavlan. Men här har man valt att kapa storleken till 42 x 42 mm, vilket gör den mer tillgänglig för fler handleder – mycket bra. Boetten är tillverkad i keramik och tavlan skyddas av ett antireflexbehandlat safirglas. Vi kan även konstatera att detta må vara en klocka avsedd för skyarna, men att den ändå är vattentät till 100 meter.

BR_03-92_Nightlum_cover2

Så till namnet, ”Nightlum”. Ni gissade rätt. Här handlar allt om läsbarheten i mörkret och jo då, den är utomordentlig. Visarna, indexmarkeringarna och siffrorna har begåvats med Superluminova® C3. Det blir med andra ord inga som helst problem att läsa av tiden under ljusfattiga förhållanden.

På insidan finner vi kaliber BR-Cal.302, som i grund och botten är ett Sellitta-verk med automatisk uppvridning och 38 timmars gångreserv.

Pris och tillgänglighet

BR_03-92_Nightlum_poster-2560x1040.jpg

BR03-92 Nightlum kommer att visas upp på Baselworld i slutet av mars, men kommer att finnas tillgänglig både i Bell & Ross webbshop och utvalda återförsäljare inom kort. Och för strax under 36 000 kronor blir den din.


Specifikationer:

Diameter: 42 mm
Boettmaterial: Keramik
Glas: Antireflexbehandlat safirglas
Vattentäthet: 100 meter
Urverk: BR-CAL.302 (Sellitta)
– 28.800 VpH
– Gångreserv: 38 timmar
– Funktioner: Timmar, minuter, sekunder, datum
Material, armband: kalvläder


Läs mer:

BellRoss.com

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.