Omega släpper olympiska nyheter i ett febrilt tempo. Nu har man lanserat en serie NATO-band, inspirerade av deltagande länders flaggor och de olympiska ringarna. Hade produktion av OS-gimmicks varit en gren, hade den schweiziska urmakarjätten stått överst på prispallen i Pyeongchang.

combonato3.jpg

Nu har du alltså möjligheten att heja fram Tre Kronor, Charlotte Kalla och våra andra vinteridrottare med ett ”svenskt” armband. Kanske lite mer subtilt och värdigt än att dra på sig hela den blågula landslagsmunderingen.

Omegas hemsida finns möjligheten att testmatcha sin Omega-klocka (det finns 45 tillgängliga modeller) med de olika armbanden. När man sedan hittat rätt blir det dock lite krångligare. Klickar du på ”Reveal the Price”, så visar det sig vara en missledande luring, för väl där möts du av texten ”Sorry, the price is not available in your country. Please contact a Boutique”. Å, den olympiska besvikelsen… Lite som att skjuta bort sig i sista stående i skidskyttet och just missa pallen.

Den här detaljen har vi dock kollat upp åt dig, så du kan räkna med en prislapp på runt 1500 kr per NATO-band. De är sedvanligt gjorda i polyamid, med spänne och hållare i rostfritt stål. Vi vet också sedan innan att Omegas NATO-band håller oerhört hög kvalitet.

De kommer i fyra olika storlekar: 19, 20, 21 och 22 mm.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.