I min recension av Brellum Duobox utropade jag den till den bästa kronografen i prisklassen på runt 20 000 kronor, samt en av de i särklass mest prisvärda klockorna på marknaden just nu. Och den blev just ännu mer prisvärd.

Nu kan vi nämligen erbjuda er läsare en exklusiv rabattkod på hela 12% vid valfritt köp hos Brellum. Allt du behöver göra är att följa oss på Instagram (om du inte redan gör det), samt skicka ett mail till kontakt@klockrent.org. Skriv ”Rabattkod” i ämnesraden. Vi återkommer inom senast 1 timme med din rabattkod och instruktioner hur du går till väga.

Först till kvarn

Men pass på, det är först till kvarn som gäller. Vi har fått tillgång till tio rabattkoder och erbjudandet gäller till och med den sista april.


Observera att vi inte har någon ekonomisk vinning i ovanstående, utan ser det som god kundservice att ge våra läsare möjligheten att göra fynd via oss.


Läs mer:

Brellums hemsida och shop

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.