Patek Philippe har länge lyckats stå emot, hålla sig undan, ja helt enkelt bara vägra Instagram. Men en era har gått i graven, för nu har man nämligen tagit steget in i samtiden och lanserat sitt instakonto – och på detta nya Calatrava Pilot Travel Time i ett nytt utförande.

Första för kvinnor

Patek-Philippe-Pilot-Travel-Time-5524-rose-gold-3.jpg

Den kommer också i två olika storlekar. En på 42 mm (ref: 5524R) som kommer i 5N roséguld och en på 37.5 mm (ref: 7234R) som är tillverkad i 4N roséguld. Den sistnämnda är Patek Philippes första automatiska travel time-klockan för kvinnor och här sitter kaliber 324 S C FUS under huven. Den visar två tidszoner, och har en dag/natt-indikator för respektive tidszon. Den förstnämnda är, utöver materialvalet, trogen originalet från 2015 (ref: 5524G – boett i vitguld och svart urtavla).

PATEK-INSTA.png

Ett konto på Instagram och den första automatiska travel time- klockan för kvinnor. Vad kan vi vänta oss mer för spännande nyheter från Patek Philippe på årets Baselworld?

Fler borde följa efter

Det är i alla fall glädjande att se att de lanserar en klocka som endast är ”mer feminin” till storleken och inte smyckats med hjärtan och dränkts i ädelstenar. Jag tror att många skulle må bra av att göra samma sak.


Läs mer:

Patek.com

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.