Brellum lanserar nya Limited Edition (LE.3) där Duobox förärats med en ny flermönstrad urtavla, trippelkalender, månfas och dag/natt-indikator.

1521728067_brellum_le3_square.9d6ca4d7.jpg1521729263_brellum_le3_back.9d6ca4d7.jpg

Varför är den intressant?

Mikromärket Brellum har på bara två år skaffat sig ett troget följe och är samtidigt på god väg att etablera sig som ett av de mest respekterade, fristående varumärkena. Sebastien Mullers vision att skapa välgjorda, lyxigare klockor till ett tillgängligt pris, tack vare avsaknaden av mellanhänder, har blivit en succé. Såväl Duobox Classic- som Pandial-kollektionen har hyllats unisont.

Här har man tagit premiärkollektionen Duobox till nya höjder med ett antal adderade funktioner, en än mer stilfull urtavla och en ny, kontrasterande rotor som kan beskådas genom den transparenta baksidan.


Specifikationer:

Diameter: 41.80 mm
Tjocklek: 16.20 mm
Boettmaterial: Rostfritt stål
Vattentäthet: 50 m
Urverk: Brellum BR-751 (Valjoux 7751)
– Frekvens: 4 Hz (28.800 VpH)
– Juveler: 25
– Funktioner: Timmar, minuter, sekunder, trippelkalender, månfas, dag/natt-indikator, kronograf.
– Övrigt: COSC-certifierad
Armband: Alligatorläder
Cirkapris 29 000 kr


Mina tankar

Ni som har läst min recension av Brellum Duobox vet hur mycket jag uppskattar Sebastien Mullers arbete. Och LE.3 gör inte saken sämre. Den får mig till och med att uppskatta romerska siffror på den läckra, flermönstrade urtavlan och det brukar vara ett ”no-no” för mig.

Det här är dessutom en på riktigt limiterad upplaga. Den görs endast i 13 exemplar och intresset har varit stort, flera är redan förhandsbokade. Och inte undra på det. Den har alla attribut som gjort Duobox till en sån framgångssaga och känns samtidigt som en lyxigare, ännu mer elegant modell. Den fullständigt osar stil och klass rakt igenom. Och återigen när det gäller Brellum, så måste vi nämna priset. Det är outstanding.

Här hittar du Brellums hemsida och shop.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.