Longines uppdaterar sin populära HydroConquest med en renare tavla och keramisk ring. Den kommer i blått, grått och svart.

Varför är den intressant?

HydroConquest har varit en del av Longines produktkatalog i mer än tio år nu. Den råkar dessutom vara en bästsäljare. Det är ett av de bästa dykaruren i prisklassen och nu blev den just ännu bättre. Att sätta dit en keramisk dykarring innebär att man både hänger med i utvecklingen och gör den bättre skyddad mot repor.

Tavlan har städats ordentligt och man har dessutom bytt ut sekundvisaren mot en mer elegant sådan.


Specifikationer:

Diameter 41 mm & 43 mm
Tjocklek 10.10 mm
Boettmaterial: Rostfritt stål
Vattentäthet: 300 m
Urverk: L888.2 (ETA 2892-2)
– Gångreserv: 64 timmar
– Frekvens: 25.200 VpH
– Funktioner: Timmar, minuter, sekunder, datum
Armband: Rostfritt stål
Cirkapris: Meddelas senare


Mina tankar

Jag råkar själv äga föregångaren, som får massor av handledstid hos mig. Den renare tavlan lär tilltala en bredare publik och den keramiska ringen är snudd på ett måste i dag. En liten besvikelse dock att den inte kommer i 39 mm. Dessutom gillar jag den livliga tavlan på den föregående modellen, som särskiljer den från konkurrenterna. Men jag är helt övertygad om att de här uppdateringarna gör en bästsäljare bara än mer populär.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.