Nils

L3.781.4.96.6

Longines HydroConquest
Jag äger själv den tidigare modellen och en bättre vardagsklocka är svår att få tag i till ett ”vardagligt pris”. Den nya modellen med keramisk ring kommer även med en renare tavla, som gör den än mer allsidig än sin föregångare. Hållbarhet, allsidighet och ett tillgängligt pris. Om du inte har haft en HydroConquest innan, så är det dags att skaffa en nu.

Daniel

grid-m79030n-0001

Tudor Black Bay Fifty-Eight (29 000 – 33 000 kr)
Mitt val chockar nog ingen på redaktionen då jag varit ganska lyrisk över denna modell. Med mindre yttermått och en betydligt tunnare boett än Tudors befintliga utbud kommer denna dykare att passa de flesta tillfällen och utmaningar jag ställs inför till vardags, likt en Rolex Submariner, fast till ett betydligt lägre pris. Jag tvivlar inte på kvaliteten och skulle utan tveka våga dyka med denna klocka såväl som att bära den till skjorta på jobbet. Den perfekta vardagsklockan.

Tobias

0Ev7T8ss_o.jpg

Victorinox I.N.O.X. Mechanical 2824 calibre 
INOX är Victorinox kanske mest kända modellserie, tack vare sin oförstörbarhet. Sedan tidigare har INOX dock bara funnits som kvartsklockor, så när Victorinox lanserade sin mekaniska INOX i år blev vi som klockentusiaster väldigt glada. Den sportar det väldigt populära ETA 2824-verket och kommer kosta cirka 8-9000kr.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.