Minns ni när Vacheron Constantin presenterade de utsökta konstverken som utgör kollektionen ”Métiers d’Art Les Aérostiers”? Många var de som liksom jag blev alldeles hänförda av dessa fantastiska skapelser.

anim1.gif

Och nu är det faktiskt så att du som har runt 1,2 miljoner kronor över äntligen kan lägga beslag på något av dessa unika armbandsur. Vacheron Constantin har nämligen meddelat att de nu finns tillgängliga i butik.

Jag vet att i alla fall jag gärna hade burit något av dessa konstverk på handleden, men jag får helt enkelt nöja mig med att beundra dem på avstånd.

Här kan du läsa mer om kollektionen.

Och vi måste faktiskt visa reklamfilmen som följer med dessa. Vi brukar undvika att länka till sådana, men det här är faktiskt ett litet konstverk i sig även det.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.