Sylvie Ritter lämnar över stafettpinnen som vd i MCH Group, som driver Baselworld, efter 15 år på posten. Hon hyllas och tackas i ett långt och utförligt pressmeddelande för sitt arbete genom åren.
– Sylvie Ritter satt sitt avtryck på Baselworld i årtionden och har varit den viktigaste kontakten för utställarna på Baselworld, säger Francois Thiebaud, ordförande i Swiss Exhibitors’ Committee.

Han tar över

mch-group-michel-loris-melikoff.jpg
Michel Loris-Melikoff.

Hennes efterträdare blir Michel Loris-Melikoff, som plockades in i MCH Group för tre år sedan som direktör för MCH Beaulieu Lusanne SA. Han är 53 år, jurist och började sin karriär inom bankvärlden.

Mässan utvecklas

Och samtidigt som man presenterar förändringar i ledningsgruppen, så passar man på att berätta om väntande nyheter för mässan i stort.
– Vi kommer att utöka Baselworlds team ytterligare och utveckla mässan på ett kvalitativt sätt, för att kunna möta framtidens utmaningar, säger Loris-Melikoff.
– Vi kommer att positionera Baselworld som den ledande plattformen för marknadsföring och kommunikation i branschen. Vi tacklar denna uppgift med en stor rad nya idéer och värdefulla insikter från utställare, besökare och media.

Här är nyheterna

BASELWORLD 2018

Man kommer bland annat att: Ha en dag vikt endast för media. Mässans egen tidning ”Baselworld Daily News” gör comeback men i ny form och den digitala informationen och kommunikationen kommer att intensifieras ytterligare och vara tillgänglig för utställare, besökare och media.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.