Sebastien Müller fortsätter sin mission att skapa högkvalitativa klockor till överkomliga priser.

Nu lanserar han det egna manufakturverket, Brellum BR-18.
Det kommer att driva Limited Edition-kollektioner, av vilka det kommer att tillverkas totalt 100 exemplar över en fyraårsperiod. Först ut är ”LE1”, som kommer att presenteras inom ett par veckor. Det kommer endast att tillverkas 25 exemplar av den första upplagan.

BR-18 tog 18 månader att framställa och kommer med en gångreserv på inte mindre än fem dagar. Det kommer också att vara COSC-certifierat och visa timmar, minuter, sekunder samt en gångreservsindikator.

Det kommer också med två års garanti och ett serviceintervall på var femte år. Priset för LE1 kommer att landa på under 40 000 kronor.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.