Lanserar ny limiterad upplaga av C60 Trident.

Den senaste tiden har mer eller mindre förvandlats till rena bronsåldern för klockor. Och nästan varenda ny modell med bronsboett tycks bli en succé. Det är med det i bakhuvudet som brittiska Christopher Ward har tagit fram ytterligare en variant i brons av sin populära modell, C60 Trident.

 

Den kommer i två olika varianter med en orörd, rå bronsboett och en mer patinerad version. Den kommer också med fyra olika alternativ till armband: ”slitet” läder, läder, textil eller gummi. Inget av armbanden påverkar priset på cirka 12 000 kronor.

Tillgänglighet

Den nya C6 Trident Bronze ”Ombré” kommer att tillverkas i 300 exemplar och bronsboetten på 43 mm inhyser ett COSC-certifierat Selitta SW200-1.

Mike France, en av grundarna bakom Christopher Ward, om den nya modellen:
– När vi lanserade vår första klocka med bronsboett förra året, så var det en version av vår bästsäljare C60 Trident. Och även om vi hoppades och trodde att den skulle gå bra, så var det trots allt ett experiment. Vi var helt oförberedda för hur snabbt det gick. Användningen av bronsboetter är en trend som vi inte ser något slut på i dagsläget, den visar inte ens några tecken på att dala.


Läs mer:

Christopher Wards hemsida

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.