Visar upp nyheterna för 2019 i januari.

Flykten från Baselworld fortsätter efter Swatch Groups uppmärksammande avhopp. Maurice Lacroix har också valt att lämna mässan och har nu hittat ett nytt alternativ. 

30220_web_1280x960.jpg
Ile Rousseau sedd från ovan.

De DKSH-ägda urmakarna kommer att hyra in sig på ett besökscentret Ile Rousseau i Geneve, precis bredvid SIHH den 13-16 januari. Ile Rousseau är en liten ö i Genève – precis där Genèvesjön rinner ut i Rhône – som endast kan nås via en bro. 

Flera varumärken har tidigare aviserat en önskan om att tidigarelägga Baselworld i anslutning till SIHH, för att kunna presentera sina nyheter redan vid årets början. Baselworld har i en intervju här på Klockrent.org tidigare i år öppnat upp för en sådan lösning, efter att tidigare ha sagt blankt nej.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.