Igår släppte @rolexpassionreport nyheten att Rolex från och med nu tagit bort 116710 BLNR (även kallad Batman) ur sitt sortiment. Informationen ska ha förmedlats personligen från en chef hos den världskända juveleraren Bucherer. 

Ryktet om att Batman utgått florerade även i samband med Baselworld tidigare i år men något officiellt uttalande från Rolex kom aldrig. Även om vi inte ännu kan verifiera att informationen är sann så är det intressant att någon som @rolexpassionreport (som är en välkänd profil både online och inom vintagevärlden) ger extra bränsle till de tidigare spekulationerna. 

Baselworld 2018 innebar en del förändringar för GMT II-linjen med släppet av 126710 BLRO (Pepsi) och det nya urverket 3285. Med tanke på detta kanske det inte är helt osannolikt att Rolex passar på att göra lite förändringar med gamla line-up:en som fortfarande sportar gamla urverket. Kanske kommer vi få se ytterligare en ny färgkombination?

Rolex brukar vara bra på att hålla hemligheter och även göra små ändringar utan att göra mycket väsen av sig. Om de följer sitt vanliga mönster är det möjligt att vi inte får höra något officiellt från dem förrän nästa Baselworld i Mars 2019.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.