Äntligen!

Den 21 mars öppnar portarna till årets största och mest efterlängtade klockmässa, Baselworld. Under några intensiva dagar kommer vi få bevittna en mängd märken presentera sina (förhoppningsvis) spännande nyheter för i år. Vi är många som med stort intresse väntat på vad Rolex, Tudor, Patek Philippe, Zenith, Tag Heuer, etc. har i rockärmen denna gång.

Då Swatch Group bestämde sig för att lämna mässan förra året så är det en betydligt mindre tillställning från tidigare år. Detta betyder att vi inte kommer att få se några av de stora märkena från Swatch Group som Omega, Breguet, Blancpain, Longines, Glashütte Original eller Rado.

Trots bortfallet så hoppas vi på en intressant tillställning med några guldklimpar som får en att längta efter att öppna plånkan (eller skriva ner sig på väntelistan…).

I vanlig ordning så har det börjat dyka upp några små hintar och ”teasers”.

1 KOMMENTAR

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.