Förra året tog Meistersinger Baselworld med storm då nya Lunascope presenterades – nu gör man det igen.

En av våra tidigaste recensioner här på Klockrent.org var Meistersingers variant på en sportigare och vattentät klocka, Metris. Den överraskade på flera plan och gjorde ett utomordentligt bra intryck.

Nu tar dock Meistersinger Metris till nästa nivå och förärar den en bronsboett, som möter en mörkblå sunburst-finisherad urtavla och stilfulla röda accenter. Enkelt och fantastiskt läckert. En av de i särklass bästa nyheterna på årets Baselworld. Även om det, i ärlighetens namn, inte är särskilt svårt (vi återkommer till det mot mässans slut).

Meistersingers bronssatsning


Det är dock inte bara Metris som får en upplaga i brons. Även företagets kanske mest kända modeller, M.03 och Perigraph får samma behandling – och resultatet är mycket lyckat.

Samtliga modeller kommer med ett ETA 2824-2 eller Selitta 200-1 och som den mer insatta vet är det alltså två identiska urverk, som båda presterar bra, är pålitliga och är lätta att serva.

Pris & tillgänglighet

Samtliga tre modeller kommer att finnas tillgängliga från och med april. Priserna är ännu inte officiella, men kommer att landa på mellan 18 000-21 000 kronor, beroende på modell.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.